U bent hier: Home » Diensten » Begeleiding

Begeleiding

“Een klankbord hebben, is vaak prettig”

Ondernemer
Ondernemers moeten hun boekhouding en belastingzaken goed regelen. Daarom is bij (startende) ondernemers goede begeleiding van groot belang. Van de Groep is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van ondernemers. Ook starters kunnen bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw administratie goed wordt opgezet. Bij Van de Groep hebben we er echt plezier in om startende ondernemers te zien uitgroeien tot een succes. Via onze intensieve begeleiding dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

Particulier
Heeft u als particulier hulp nodig bij uw belastingaangiften? Of zijn er meer complexe fiscale vraagstukken zoals een scheiding, (ver)koop van een huis of erf- en schenkingsrecht op uw pad gekomen? Van de Groep begeleidt particulieren en directeuren-grootaandeelhouders door het fiscale doolhof. Wij kijken daarbij naar uw huidige situatie én naar uw gewenste toekomstige situatie.

Administratie- en accountantskantoren
Voor een accountants- en administratiekantoor is het prettig om een fiscalist in de ‘achterwacht’ of als klankbord te hebben. Onze ervaring is dat u sneller werkt als er direct duidelijkheid is ten aanzien van de fiscaliteit. Indien gewenst schuiven wij ook aan bij de bespreking met de klant, waarna u in overleg de zaak verder kunt uitwerken.